Word dirigent van uw eigen huis met Busch Free@home

Win een Bluetooth speaker

Geniet van ongekend comfort in uw huis met Busch-free@home®. Met het free@home-systeem bedient u met gemak lampen, gordijnen, jaloezieën, klimaatbeheersing of bijvoorbeeld een garagedeur. Gebruik free@home om verschillende lichtscènes te activeren, lampen te dimmen en iedere denkbare combinatie van geschakelde apparatuur te bedienen vanuit uw luie stoel.

Lees meer over de Facebook-actie >>

Eenvoudig alles met elkaar verbinden: licht, verwarming, airco, deurcommunicatie

Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligent gebouw. Door de komst van de draadloze Busch-free@home®  in het voorjaar van 2017 is het ook eenvoudig om bestaande woningen zonder hak- en freeswerk uit te rusten met huisautomatisering. Gordijnen, licht, verwarming, airco of deurcommunicatie – eindelijk kunt u comfort, veiligheid en energie efficiënt op afstand bedienen. Waar u ook bent. En dit met een schakelaar aan de muur, een gesproken opdracht of met de smartphone, tablet of computer. 

Man en vrouw op tablet en telefoon - buschfree@home

Lichtsturing

Busch-free@home® verlicht afzonderlijke kamers of uw hele huis. Bijvoorbeeld met uiteenlopende lichtscènes – voor verschillende sferen en passend bij de situatie. Een aangenaam bijeenkomst is dat u hiermee energie bespaart.

Verwarming en airco

De optimale temperatuur in uw woning regelt u gemakkelijk per kamer. Afhankelijk van de tijd van de dag en de functie van de kamer. Comfortabel en energiezuinig. In de ECO-stand wordt de temperatuur ‘s nachts of bij uw afwezigheid automatisch lager gezet. Als u een raam opent, kan de verwarming automatisch worden uitgeschakeld. Zo vermindert u uw energieverbruik – zowel bij radiatoren als bij vloerverwarming.

Bovendien past u de temperatuur in huis zo aan per kamer dat het precies op uw ritme aansluit. Zodat bijvoorbeeld ‘s ochtends meteen na het opstaan de badkamer al voorverwarmd is. Of de temperatuur wordt overdag automatisch lager gezet als er niemand thuis is. Terwijl u ‘s avonds bij thuiskomst een behaaglijk warme woonkamer aantreft.

Deurcommunicatie

deurcommunicatie_free@home

Ook het deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome® kunt u integreren in Busch-free@home®. Met het Busch-free@homePanel 7" kunt u deurcommunicatie en huisbesturing gezamenlijk gebruiken. Zo schakelt het licht bijvoorbeeld in als er iemand aanbelt, terwijl de videocamera bij uw afwezigheid voor de zekerheid foto’s van bezoekers neemt.

Bediening met smartphone of app

Huisbesturing Busch-free@home® vereenvoudigt uw dagelijks leven. Met de bijbehorende app maakt u van uw smartphone of tablet een afstandsbediening voor thuis. Zo opent u ‘s ochtends al voordat u opstaat met een druk op een toets de gordijnen en zet u de radio in de keuken aan. Als u het huis verlaat, schakelt u tegelijkertijd alle lampen en apparaten uit. Desgewenst ook met standaard wandschakelaars. Eenvoudig comfortabel. 

Wat is Busch-free@home?

Winactie: maak kans op een Bluetooth-speaker!

Wilt u overal in huis draadloos muziek luisteren? Ga naar onze Facebookpagina, like en deel ons bericht en win een handige, mooie Bluetooth-speaker! Wij verloten 3 speakers onder deelnemers van deze actie. Doe mee en laat zien dat u kans wilt maken op deze prijs!

Deelname loopt tot en met 9 januari 2018. Naar de Facebook-actie >>

Naar de Facebook-actie

Thema's

Busch-free@home huisautomatisering

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.