Design radiator badkamer-model

Een design radiator in de badkamer vormt de basis van veel bad- en douchecomfort. Met zo'n design radiator is het niet alleen erg aangenaam voor wat betreft de temperatuur in de badkamer. Ook visueel voegt een design radiator veel toe aan uw badkamer.

Design radiator in de badkamer

Een designradiator kan in verschillende vertrekken worden gebruikt als eye-catcher: 

  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Keuken
  • Hal

Maar de designradiator in de badkamer is veruit het populairst. In de badkamer is warmte extra belangrijk, omdat u hier vaak het minst tegen koude beschermd bent. Een design radiator is voor veel mensen een investering die veel waarde toevoegt aan hun badkamer. 

 

Designradiator van Jaga: ook perfect voor de badkamer

Welke design radiator in mijn badkamer?

De keuze van een designradiator hangt af van verschillende zaken: 

  • Beschikbare ruimte voor een designradiator
  • Prijs designradiator
  • Design

Maar welke designradiator u ook kiest, uw badkamer wordt er sowieso een stuk aantrekkelijker en comfortabeler van!

Designverwarming en andere bijzondere verwarmingsvormen

Standaard verwarmingselementen maken in de Nederlandse huishoudens steeds vaker plaats voor designradiatoren en andere nieuwe vormen van verwarming. Enkele voorbeelden: 

Slimme verwarming

Hierbij zijn verwarmingselementen per ruimte apart instelbaar of aan te sturen met een app op een smartphone. Slimme verwarmingssystemen zijn uiteraard ook te koppelen aan designradiatoren. 

Vloerverwarming

Verwarming die u niet ziet, maar wel voelt. Vloerverwarming wordt steeds vaker gekozen door mensen met een luchtwegaandoening, omdat stralingswarmte voor hen positieve effecten heeft. 

Wegdekverwarming

Een besneeuwde stoep behoort hiermee voorgoed tot het verleden. Sneeuw smelt vanzelf weg, waardoor u veilig over straat kunt, ook in hartje winter.

Spiegelverwarming

Een design radiator in de badkamer is een, maar spiegelverwarming zorgt weer voor heel ander comfort. Want hiermee beslaat de spiegel niet, zelfs niet in een badkamer die na een langdurige douchebeurt vol is met stoom. 

Design radiatoren

Deze geven de badkamer zoals gezegd net even visueel wat extra's. Wie kiest voor een designradiator in de badkamer - of designradiatoren voor extra warmte - kiest voor design in combinatie met comfort.

Zehnder Charleston in de woonkamer

Thuiscomfort - inspiratie voor comfortabel wonen

Alles in huis voor slim, veilig en energiebewust wonen. Van inspiratie tot vakkundige installatie bij u thuis. Door 850 lokale vakspecialisten