Veilig opbergen op de juiste manier

U bent zuinig op uw spullen. U verzorgt ze goed, zet ze netjes binnen, laat zo min mogelijk rondslingeren. Maar soms moet u toch iets buiten laten staan. Of een ander toegang geven. Hoe pakt u dat dan zo veilig mogelijk aan? 

Opgeborgen staat netjes

Niet alleen kunt u binnen iets veilig opbergen, met de juiste bedekking kan dat ook heel goed buitenshuis. Zoals met een sleutelkluis, als uw mantelzorger langskomt. Of een multistalling voor uw scootmobiel of elektrische fietsen. De garage is ook een uitkomst, ook als u de deur niet meer handmatig kunt openen.

Sleutelkluis

U krijgt regelmatig hulp, maar van wisselende personen en iedere keer de deur opendoen valt u zwaar. Dan kunt u meerdere sleutels laten bijmaken, maar een veiligere optie is de sleutelkluis. Met een code opent de bezoeker de kluis bij uw deur, vervolgens laat de hulp zichzelf binnen. Niet alleen handig als u slecht ter been bent, maar ook als u even niet beschikbaar bent.

De sleutelkluis van Masterlock

Multistalling

Als u een scootmobiel gebruikt of de gelukkige eigenaar bent van een elektrische fiets, heeft u ruimte nodig om deze weg te zetten en op te laden. Bij gebrek aan ruimte of een garage is de multistalling een goed en veilig alternatief. De elektrische bodemplaat laat u met een afstandsbediening uitschuiven, u parkeert uw vervoersmiddel en stapt af. Daarna schuift de bodemplaat met uw scootmobiel of fiets en al weer in de stalling. De materialen zijn berekend op weersomstandigheden en brand, waardoor u zeker bent van een veilige stalling.

De Multistalling van MCS

Garagedeuropener

Auto’s zijn nog steeds erg geliefd onder inbrekers voor een goede kraak. Parkeren in een garage geniet daarom de voorkeur. Maar het uitstappen en vervolgens handmatig de garagedeur openen brengt risico’s met zich mee, zeker met de sleutels nog in het contact. De automatische garagedeuropener laat u de garage openen met één druk op de knop en zonder dat u hoeft uit te stappen. 

De automatische garagdeuropener van Came

Ook veilig opbergen?

Wilt u meer weten over het onderwerp slimme verlichting of slimme woonhuizen met domotica? Neem dan contact op met de Thuiscomfort-specialist bij u in de buurt.

Thema's